JohnDamJohn Dam schrijft op zijn Facebookpagina:

Aangeslagen en verdrietig door het feit dat een jong meisje een zwaar ongeluk krijgt tijdens het beoefenen van haar (top)sport.
Het gaat om de dochter van een leraar van een middelbare school van wie mijn twee zoons les hebben gehad. De leraar en mijn zoons hebben nog steeds contact met elkaar. En zo hoorde ik van haar ongeluk.
Het gaat om Milou Bosscher. Zij kreeg een ongeluk tijdens het NK trampolinespringen in Oss eind vorig jaar.
Zij maakt met een verkeerde sprong een val van de trampoline met als gevolg dat haar nekwervels zijn beschadigd en zij nu moet leven met een dwarslaesie. Inmiddels werkt ze aan haar revalidatie in een revalidatiecentrum in Utrecht.
Als ze straks uit het revalidatiecentrum zal worden “ontslagen”, zal er thuis veel verbouwd moeten worden zodat haar ouders en broer haar kunnen verzorgen. Hiervoor is een stichting opgericht met als doelstelling: “het veraangenamen met alle mogelijke middelen van het leven van Milou”.
Ik wil, en ik hoop met nog meer mensen, een steentje bijdragen aan de verbouwing van de woning. Dat wil ik doen door op 3 juli 2016 aan de 010 Swim Experience mee te doen. Dit is een zwemtocht van 6 km in de Rotte te Rotterdam
Hiervoor wil ik zoveel mogelijk donaties bij elkaar zwemmen om te doneren aan de stichting Milou.

DUS…… SPONSOR MIJ! ELKE DONATIE IS WELKOM!

Stuur mij een sms of app dan stuur ik u het bankrekeningnummer van Donatie Milou.

Ik zal dan ook op 3 juli nadat ik de 6 km heb gezwommen bekendmaken hoeveel geld ik aan de Stichting Milou kan overmaken.
Steun mij!
Alvast hartelijk dank.
John Dam

John Dam zwemt de 010 Swim Experience voor Milou !