Deze kanjers van groep 8 van schooljaar 2013-2014 van Obs Het Slingertouw verkochten vandaag ondanks de regen koeken voor de Stichting MILOU in de wijk Skoatterwald.

Aan het einde van de middag was de tussenstand van de opbrengst 1.200 euro!!

Die opbrengst is niet alleen van vanmiddag, maar ook van de verkoop van koeken in de afgelopen dagen, o.a. bij Sportstad.

Wouter den Burger van Peugeot Hylkema nam de laatste doos koeken in ontvangst uit de Limited Edition collection voor Stichting Milou voor een mooi bedrag!! Bedankt!

————————————————————-

Update 8 maart 2016

Vandaag is echt de allerlaatste doos koeken naar Peter Oostra gegaan. Hier mee is de koekactie voor Milou afgesloten. In februari hebben de oud-klasgenoten in de wijk Skoatterwald koeken verkocht voor Stichting Milou. Daarnaast zijn er koeken verkocht in Sportstad,bij verschillende benzinepomps, bij winkels, maar ook door bekenden van de familie Bosscher dit alles met als doel om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor Milou. Met trots laten wij weten dat we met zijn allen 2300 euro bij elkaar hebben gebracht! We willen iedereen die ons op wat voor manier dan ook heeft geholpen enorm bedanken!!!
Marja, Gytha, Froukje, Grietje en Regina.

Bekijk het fotoalbum!

Koekactie groot succes! Opbrengst 2300 euro ! -update-