Benefiettoernooi Milou Bosscher

‘Vechten voor Hoop’

Op 28 mei 2016 zal er een Benefiet toernooi georganiseerd worden ten behoeve van Stichting Milou met als thema Vechten voor Hoop .

Het wordt een ontzettend leuk toernooi waar fun en sportiviteit gecombineerd worden. In de ochtend zijn de categorieën t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar aan de buurt. Dit is de recreatieve groep die voor een prachtige diploma gaat springen die ze op het einde van de ochtend mee naar huis krijgen.

image

In de middag hebben we de wedstrijdspringers in de categorie E,D,C en B in de leeftijd t/m 14 jaar. Ook in de middag hebben we een heuse Teamcup; hier wordt samen gestreden voor de eerste plek. Dit team moet bestaan uit een A, B, C, D en E springer dat aangevuld wordt door een trainer, een sportieve vader en een sportieve moeder. De springers zullen een kunstje moeten laten zien op de trampoline. En de sportieve vader moeder en trainer zullen in actie komen met een alternatieve opdracht die op de dag zelf bekend wordt gemaakt. Wat ik wel al kan verklappen is dat ze in sportieve kleding ter tonele moeten verschijnen.

Naast deze sportieve activiteiten zal de dag ook bol staan van entertainment en fun. Er zal een Funpark zijn waar de kinderen zich prima zullen vermaken, een loterij met prachtige prijzen enz. enz. !!

De gehele dag zal in het teken staan van Milou. In Milou haar leven zullen meerdere dingen aangepast moeten worden om het voor haar aangenamer te maken. Daarom gaan we onder andere middels dit toernooi zoveel mogelijk geld inzamelen om een passend vervoersmiddel voor haar aan te schaffen!

 

Meer info & inschrijven kan via deze link.

Topsport Noord organiseert benefiet sport toernooi